Diensten

- Wij voeren overtollige inboedel af.

- Indien nodig leveren wij de woning bezemschoon op. Dit betekent ook dat wij bijvoorbeeld vloerbedekking en/of behang verwijderen. Wij nemen u alle zorgen uit handen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Tijdelijke opslag inboedel kunnen wij ook voor u regelen. Gaat u verhuizen maar sluit alles niet helemaal naadloos aan. Dan kunnen wij dit voor u regelen.

- In- en verkoop van inboedel: Heeft u zelf flink opgeruimd en blijft u met spullen zitten waarvan u niet weet wat u er mee moet? Zomaar weggooien is vaak zonde. Zelf de spullen afvoeren of verkopen kost tijd en geeft veel rompslomp. Vaak ontbreekt het u niet alleen aan tijd maar ook aan ruimte. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. Wij halen alles netjes bij u op, zodat u er in één keer vanaf bent. Als het verhandelbare spullen betreft en de waarde staat in verhouding tot de tijd die wij er in stoppen, dan is deze dienst gratis. Bij incourante spullen zullen wij een kleine vergoeding moeten rekenen voor de tijd die wij er in stoppen.

- Verhuizen en transport van inboedel

- Afvoeren metalen of produkten waar metaal in verwerkt is:  In de omgeving van Loosdrecht en Hilversum halen wij gratis oud ijzer, alles van metaal of waar metaal in verwerkt is, keurig bij u thuis op. Denk hierbij aan: wasmachines, drogers, fornuizen, tv’s, zonneschermen, huishoudelijke apparaten, fietsen, boilers, geisers, electriciteits kabels/stroomdraad, teveel om op te noemen. M.u.v.: Koelkasten en vriezers in overleg en ALLEEN tegen vergoeding. (Bij twijfel gewoon even contact op nemen)