Wat klanten over ons zeggen

Mail van een tevreden klant:

Beste Tim en Jan,

De afgelopen maand heeft voor mij in het teken gestaan van een aantal ingrijpende veranderingen. Een moeder die ineens erg ziek bleek te zijn, leidde ertoe dat haar woning (voor mij) plotseling ontruimd moest worden. Mijn moeder zou namelijk niet terugkeren naar het huis waar zij bijna 60 jaar heeft gewoond. Naast het feit dat mijn moeder er het grootste deel van haar leven heeft gewoond, was het ook het huis waar mijn drie zussen en ik zijn opgegroeid.

Ik besprak de op handen zijnde ontruiming met een collega, en hij vertelde mij dat jouw/jullie bedrijf erg betrouwbaar is. Daarnaast speelde voor mij mee dat ik een, tja, respectvolle ontruiming wilde. Geen container in de tuin waar alles ingegooid wordt. Nee, gewoon de spullen netjes inladen, daar waar mogelijk hergebruiken en de rest op een correcte manier afvoeren. Alle spullen hadden voor mij een bepaalde emotionele waarde, en daar past alleen een respectvolle opruiming bij.

Langs deze weg wilde ik jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet tot nu toe. Jullie hebben ruim 40 kuub huisraad op een zeer respectvolle en correcte manier ontruimd. Jullie zijn mensen van ‘afspraak is afspraak’. Keurig op tijd, prettig in de omgang en jullie hebben door voor moeilijke ontruiming geweldig en respectvol gedaan.

Ik ga jullie over een tijdje nogmaals benaderen om, als de woning is verkocht, de laatste spulletjes weg te halen. Het sluitstuk van een emotioneel best pittige periode voor mij. Maar, nogmaals, jullie rol was geweldig.

Met dank en vriendelijke groet,

Ewout